Author Topic: Относо часовника на форума  (Read 1135 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline stutsiTopic starter

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
Относо часовника на форума
« on: 01-10-2009, 19:42:28 »
колеги саом моят часовник в форума ли показва 2 часа назад или ..
и ако е така как да го ремонтирам че не ми се ходи на часовникар :)

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Отг:Относо часовника на форума
« Reply #1 on: 01-10-2009, 20:43:33 »
Всичко в този форум зависи от личните настройки на ползвателя. Моля разглеждайте си менюто Профил, което е пълно с настройки. Така няма да се налага да пиша всеки път на всеки поотделно лично съобщение, че това или онова може да се настройва :)

Относно часовника: Профил -> Промени профила ->  Настройки Изглед и подредба -> Времева разлика: (въведи в полето 2 и натисни "Промени профила долу вдясно).

Малко отклонение, от много време се каня да я споделя тая случка :)) преди време един ... не много интелигентен човек посмя да нарече форума "много тъп" за това, че му изкарвало най-новите съобщения най-накрая... Отговорих му, че това може да се настрои, така че тъпият в случая не е форума :) Никаква връзка с това, за което се е налага да помогна  на колегата в момента, а и на доста други, които имат същия проблем, просто искам да кажа, че платформата на форума предлага прекалено много неща, за да бъде наречена тъпа :) Просто трябва да се научи всеки да я използва правилно и да я настрои по свое желание.

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #2 on: 25-10-2009, 08:03:05 »
Сега може аз да изляза не особено интелигентна ама ... предвид смяната на времето,часовника все още си стои с един час назад.Аз мога ли да си го настроя или трябва да се направи генерално за целия форум?
Въведени са ми 2-та часа.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #3 on: 25-10-2009, 10:19:08 »
Можеш да си го смениш сама, не е проблем, аз пак ще го оправя през платформата, ама не знам дали това ще повлияе на регистрираните потребители. Общо взето опцията в профила може да си я човърка кой както сметне за добре... За тези, които не знаят, в Менюто профил им ► Настройки изглед и разположение ► Времева разлика
« Last Edit: 25-10-2009, 10:19:30 by chef4o »

Offline Ani

• Напредващ
  • Fast & Furious
« Reply #4 on: 28-10-2009, 23:08:50 »
Аз ли нещо не съм си настроила или на форума часовника не е сменен по новото време от неделята?
Baby, you're on the right track, but you're going the wrong way!

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #5 on: 28-10-2009, 23:16:09 »
Аз ли нещо не съм си настроила или на форума часовника не е сменен по новото време от неделята?
моят часовник е точен....пробвай с настройките колежке.
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline Ani

• Напредващ
  • Fast & Furious
« Reply #6 on: 29-10-2009, 01:21:16 »
Преди смяната на времето ми беше наред, а оттогава не съм пипала никакви настройки.. странна работа. Както и да е - нагласих го пак :)
Baby, you're on the right track, but you're going the wrong way!