Author Topic: Проблеми с функционалността  (Read 2448 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chef4oTopic starter

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Ако имате проблеми с функциите на форума- оплаквайте се тук...

Засега има проблем с хедъра и с полето за поздрав.. Общо взето горната част на форума не работи добре.. утре следобед ще се опитам да го оправя... Съжалявам за този бъг, просто се опитах да пипам форума от друго място, а не от вкъщи и оаках постата...
« Last Edit: 07-03-2009, 19:53:13 by Mickey »

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
Абе Чеф....става нещо много интересно,защо вчера когато написах последния си пост беше под номер 69,а днес когато направих следващия беше 67.....?ааа и още нещо понеже вчера бях нощна птица до към 2.30 брояча на "общото време в форума" на влизане ми беше 1ден и 10ч.....и след престой четири часа пак си остана същото време........нещо компютъра ли ми прави маймунджолъци.....
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Дам броят на постовете ти се е променил заради 2-та спама, които съм ти зачистил (мойте намаляха с 10-ина :D :D ) Значи за брояча е мног важно да рефрешваш през 10-ина минути, иначе те счита за излезнал ;) А може и да се рефрешне след време, още да не ти е сметнал времето... ще преизчисля статистиките тия дни да видм дали ще се оправи ;)

Offline bandita_paf

• Загряващ
  • **
или нещо не съм разбрал :) или часовникът тук е с 1 час назад,много кофти се получава ориентацията кога е писано ,сега колко часа е ..........:blush:

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
В менюто на профила си, в под-меню Изглед и разположфение имаш настройки на часа, можеш да си сменяш Часовата разлика, сложи в полето 1 и ще си ОК ;)

Offline bandita_paf

• Загряващ
  • **
готов съм колега ,благодаря за инфото  :yes:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Мисля, че е време да се направи нещо по въпроса с имената на снимките. Всеки който се е наел да качва повече от 5 снимки се е сблъсквал с проблема с имената им. Не мисля че е НЕВЪзМОЖНО да се направи някакъв вариант, автоматично да се преименуват ако има повтаряща!!! Не може 15 пъти да започвам наново с качването на 30-80 снимки само защото има същото име. ОТКЪДЕ ДА РАЗБЕРА КОЕ Е ПОВТАРЯЩОТО ИМЕ??????
Скоро ще се откажа въожще да качвам снимки....

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Съвсем възможно е да се направи автоматично преименуване! И ако не дай си боже базата данни се срине, всички снимки, които при ъплоуд са били с еднакви имена, ще отидат по дяволите. Ако риска ви устройва- казвайте да го активирам, Нищо не ви пречи да маркирате всички снимки преди качване, да натиснете F2 (Rename) и да сложите тиренце след името на снимката с дата на събитието (примерно)...

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
ПОследен коментар по темата - продължавам да не съм съгласен с теб. Защо АЗ трябва да променям имената на всички снимки (дори и да го правя с външна програма) и да губя време, което така или иначе не достига, когато може един елементарен скрипт да прави СЪЩОТО Нещо вместо мен. Нека той да слага дата на снимките...

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Немало начин да нема начин... Промлемът е решен ;)

Извинявам се за изтритите постове, така или иначе Цанко имаше проблем, вече го няма , така че...
« Last Edit: 01-03-2009, 11:02:25 by chef4o »

Offline dlink

• Новак
  • *
Отг:Проблеми с функционалността
« Reply #10 on: 29-04-2009, 18:20:20 »
Искам да попитам само аз ли не виждам иконката на БГ Топ или и при други е така
За моят любим сайт  / / /        А това е форумът ми
 Тихо се сипе първият СПАМ, вируси щипят хард диск и рам, юзера стреснат гледа кат' пън, тича да търси помощ отвън :D

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #11 on: 29-04-2009, 23:33:33 »
Няма иконка, защото тя е подвеждаща и не дава информация за това, което се случва след като цъкнеш, супер некоректно е ;)

Offline danny

• Напредващ
« Reply #12 on: 30-04-2009, 22:29:00 »
едно въпросче: В пощата ми получавам известия и единствено от тема Жертви на кампания бъстед, ми се получава като спам дори и като го запиша че не е някакви идеи? :)
;]

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #13 on: 30-04-2009, 22:44:11 »
едно въпросче: В пощата ми получавам известия и единствено от тема Жертви на кампания бъстед, ми се получава като спам дори и като го запиша че не е някакви идеи? :)

Влез си в профила и си махни отметките за известия по пощата ;) Явно си задал да те известява когато има нови мнения в дадената тема!!!

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #14 on: 30-04-2009, 22:48:58 »
Ако проблемът ти е в това, че си се регистрирал за темата и искаш съобщенията да ти влизат директно в папка Входящи... зависи от мейл сървъра... Някои редлагат опция да маркираш като сигурни всички линкове от  даден домейн.. ако нямаш такава опция ... няма как да се предотврати това....
Аз не разбрах дали те притеснява това, че получаваш известия за определена тема или това, че ги праща в СПАМ директорията :whatever:

Offline danny

• Напредващ
« Reply #15 on: 01-05-2009, 06:31:42 »
че са в спам, благодаря все пак  :yes:
;]

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Re:Проблеми с функционалността
« Reply #16 on: 17-08-2010, 23:02:18 »
Аз продължавам да имам проблеми при качването на повече от една снимка. ПРобвам от различни компютри, различни браузъри (вкл. и модзила) и като дам да добавя втора снимка ми рефрешва страницата и толкова....вече и други хора ми се оплакват с този проблем...

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #17 on: 18-08-2010, 05:49:21 »
И при мен го има ,но аз качвам по повече снимки като не пиша нищо в поста, а качвам една снимка и давам публикувай.То не го публикува понеже няма нищо написано и качвам следващата снимка и така колкото снимки трябва да се качат.Накрая като съм ги прикачил пиша каквото е нунжо и го публикувам

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #18 on: 18-08-2010, 20:29:15 »
Ииии както писах преди няколко дни и в една друга тема, ще бъде така докато се върна в България (октомври) Съжалявам за което, ама поне като се прибера ще имам достатъчно време да оправя всичко
« Last Edit: 18-08-2010, 20:29:56 by chef4o »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #19 on: 18-08-2010, 21:39:58 »
Аз съм го изпуснал....ще чакаме... нали си бачка форума :)