Author Topic: Искам съвет за плеър до 350 лева.  (Read 1961 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SpaidyTopic starter

• Пристрастен
Колеги дадох старото ми ЦД (DEH-4000UB) на сестра и сега искам ново до 350 лева задължително с USB. Препоръчайте ми нещо. Харесах си Pioneer 6000ub обаче на живо ми грознее, докато на снимки изглежда много добре. Абе споделете какво мислите. За предпочитане е USB-то да е отзад ама може и на предния панел ако ме заинтригува. В сряда (30 септември) ще се купува нещо.
На никой не правя евала!!! ;)

Offline muncho_

• Пристрастен
Защо не вземеш това
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C0%C2%D2%CE%20%C5%CB%C5%CA%D2%D0%CE%CD%C8%CA%C0&cat=%C0%C2%D2%CE%20DVD%20%CF%CB%C5%C9%DA%D0&product_id=1111959

Аз го ползвам вече втора година без никакви ядове!!

или
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C0%C2%D2%CE%20%C5%CB%C5%CA%D2%D0%CE%CD%C8%CA%C0&cat=%C0%C2%D2%CE%20DVD%20%CF%CB%C5%C9%DA%D0&product_id=1100017555

За да ти е активен линка който даваш осваяй място ;)
« Last Edit: 28-09-2009, 16:49:45 by chonkov »
Nobody's perfect i'm Nobody

• Пристрастен
Този първия плеър е много грозен иначе наскоро ми изпадна такъв за 80 лева, втора употреба.
Второто също не ми харесва много защото практически няма как да се гледа филм примерно на него защото е много малко и не се четат субтитрите, а и ако ще е DVD ще е с поне 7 инча монитор който ще вградя на мястото на плафона над скоростния лост и ще се отваря надолу.
Мисълта за новото ми CD е да е по - висок клас от старото ми, за това съм написал и модела. Търся нещо по - скоро Alpine, Kenwood, Pioneer, нещо такова, но без Clarion лично мое мнение е, че няма толкова грозни плеъри.  :)

Ето това ми харесва много, но не ми се дават 408 лева. Просто мисля, да е нещо от тоя клас.
http://www.aval-bg.com/catalog/display_model.php?category_id=1&product_id=4&style_id=13&substyle_id=1559
« Last Edit: 28-09-2009, 14:45:47 by Spaidy »

Offline muncho_

• Пристрастен
Е много ясно, че няма да може филм да гледаш.Аз филми у нас си гледам.Това е за клипчета ала бала..
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Ето го перфектното решение за тебе !  :verycool:

http://a.swistak.pl/000/310/310802_1024.jpg
http://www.technomarket.bg/product_images/i_09052018.jpg
http://www.auto-hifi.ru/autozvuk/2008/11/04/1.jpg

Това CD го харесахме за един приятел преди около месец - два. Цената му е 240 лева, има USB (там в от дясно, незнам дали се вижда, но когато панела се свали, тази лента с USB входа си остава, в смисъл не е част от падащия панел). CD-to може да се настройва да свети два цвята. Комбинациите са синьо с червено , зелено с нещо си , абе 3-4 вида са. Свири просто адски добре. Свидетел съм старото му CD какъв звук вадеше и сега това как свири, като колоните са едни и същи. Има и Bluetooth, можеш да си шпрехаш по GSM-a спокойно докъто караш, да пускаш песни и от него ... абе лудница. Просто адски много екстри и добро качество, а цената е повече от ниска.

Ако те интересува нещо друго ми пиши, кутията е тука при мене, ако няма инфо ще го питам него.

А вече за дизайн дали ти харесва, виж сега това немога да предвидя ...

• Пристрастен
Какъв модел е това LG? На външен вид ми харесва много.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Моделът е LAC 7800R

Ако те кефи мога да те срещна с момчето, ама ще се наложи да го гледаш и слушаш в БМВ 3  :noway:

• Пристрастен
Моделът е LAC 7800R

Ако те кефи мога да те срещна с момчето, ама ще се наложи да го гледаш и слушаш в БМВ 3  :noway:

Заинтригува ме това CD, макар че не поглеждах друго освен Аплайн. Гледам и други LG-та доста красиви почнали да ги правят.

Офф: 3ката ми е много любима... хахахах един съоченик има 318... направо и скъсваме задника от камшици.  :cheezy:

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
Да бе и мене ми е любима, ама Е46, не Е36 ... много е дървено ...
Та както и да е, CD-то е вътре и ако видиш от кви драгливи колони какъв звук вади, ще ти се изправи козирката на шапката  :P

Иначе аз LG не бях чувал да блестят кой знае колко, не че по принцип робувам на марка ... всичко при мене е до качество / екстри / цена

Но онзи от Toyaga, дето го слага, си поговорихме с него и той обясни, че от няколко години от LG са наблегнали много на качеството на CD-тата за автомобилите, тъй като бил пазар към който се стрмяли ... и той самият бил очарован от качествата и цената ...

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Ако си говорим за плейъри в този клас, всичко различно от Алпин, Пайнер - бозава работа по отношение качеството на звука. Това го казвам с условието, че има къде да чуеш разликата. Ако си с базовите колони или някой псевдо оригинални....няма да има никаква разлика дали ще слушаш НЕО за 100лв или Пайнер за 500.
Аз лично хубав звук от Сони, ЛГ и там каквото друго се сетиш не съм чувал.
Вземай най-добрият модел за парите които си предвидил от 2-те марки, които казах!

• Пристрастен
Предните колони са ми Алпайн, но на 10 на аванс ще си взема компонентна система DLS или Hertz още се чудя... по натам и за колоните ще се допитвам. Отзад съм с HERTZ ECX-690, но съм се насочил към 12ка в багажника. За сега всичко е в застои щото паре няма за всичко на 1 път.

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Според мен няма да усетиш разликата от по-скъпите плейъри!
Вземай което най-ти хареса на дизайн и функции.

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен
В този ред на мисли, не че съм кой знае какъв специалист в авто озвучаването, но мисля, че LG-то няма равно за тея пари в съотношение функции / цена  :whatever:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
В този ред на мисли, не че съм кой знае какъв специалист в авто озвучаването, но мисля, че LG-то няма равно за тея пари в съотношение функции / цена  :whatever:

Ако вземам впредвид тези 2 фактора  - да (макар, че мога да ти намеря JVC къде къде по-добро (лично според мен))!

Offline Svilen Ivanov

• Пристрастен

Ако вземам впредвид тези 2 фактора  - да (макар, че мога да ти намеря JVC къде къде по-добро (лично според мен))!
[/quote]

Възможно е, но за тези пари и качествата които предлагат CD-тата ... мисля че се престараваме вече. Ровим все едно ще се дават хилядарките за професионално озвучаване  :roll:
Дай снимка на някое JVC със хубави характеристики, пък колегата да ги погледне и да си хареса на външен вид кое му допада повече и да решим проблема  :yes:

• Пристрастен
За сега на това съм се загледал. Още няколко дни ще го мисля и на 30 се надявам да купувам ако намеря, че без музика не се търпи вече.

Offline sir_efo

• Напредващ
Аз бих те посъветвал да си ваемеш Pioneer, понеже имат опция дистанционно за волана, много ме кефи ;)

• Пристрастен
За дистанционното на волана да ти кажа, честно не ми пука. Днес взех пари, но някак не ми се дават 900 лева за 9886 и се спирам на пайнерче 7000УБ или 6050УБ, в хонда форума се продават 2 броя за по 250 лева(без пари за такъв клас плеър), но не ми се ходи до Пловдив.

Има ли колега от Пловдив който би се съгласил да отиде да погледне тези ЦД-та и да види работят ли както трябва. Пък аз ще се реванширам и ще почерпя нещо?

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=39776

За тази обява става въпрос, но не ми се купува на сляпо. Иначе цената е идеялна спор няма.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Аз мога да ти свърша до някъде работата, но не мога да ти гарантирам че ще се справя на 100% все пак аз само ще го видя едва ли ще има как да го тествам намясто! Ако те устройва няма проблем само, че ще мога да свърша тази работа най-рано в Събота! Ся в петък имам държавен изпит и малко съм ангажиран покрай него :(

• Пристрастен
Купих си ЦД! Мерси на всички които помагах.
Темата е за ключ.  ;)