Author Topic: Изпотрошиха ми колата ОТНОВО!!!  (Read 4673 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Counter

• Photographer
  • Модератор
  • Напредващ
  • Фотограф
Отг:Изпотрошиха ми колата...
« Reply #20 on: 22-09-2009, 23:55:55 »
Темата е доста серизона като посегателсво към лична собственост както и към начин и пособ за насилие!

Чл. 28. Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.

Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.

Чл. 30. (1) Всеки има право на лична свобода и неприкосновеност.

(2) Никой не може да бъде задържан, подлаган на оглед, обиск или на друго посегателство върху личната му неприкосновеност освен при условията и по реда, определени със закон.

Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.

Това са част от нещата, за които вие гласувате, и не се спирате да го правите!
Моля в тази тема повече да не се спонава кой, какво и защо..тъй като видимо не се е случило на вас! Използвайте Лични съобщения , защото тази тема не би трябвало да показва а да доказва какво се случва в България всъщност!

Бъдете реалисти а не плява и овци!
« Last Edit: 22-09-2009, 23:57:48 by Fx_factor_coupe »

Offline elidiangeloTopic starter

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
« Reply #21 on: 23-09-2009, 09:37:57 »
Влака, аз затова съм аполитично настроена и просто левитирам в нашата мила и приятна страна... не съм казала в полицията кой е, защото няма никакъв смисъл -едно аз ще се страхувам откъде и кога ще дойде да ми го връща -познавам го и той ме познава и знае къде съм какво съм и т.н., второ той няма да влезе в затвора, защото тези неща се точат и разтягат във времето... трето - не искам да започвам някаква вендета, от която никой няма да има позла..а и на мен нищо особено ми няма, колата ще я оправя някакси и така..
аз много ви благодаря за съпричасността - след малко отивам на оглед да видим какво ще кажат и ще ви държа информирани за случващото се.
поздрави на всички
We sold our souls for Rock 'n' Roll !!!
\m/

Offline lupo63

• Новак
  • *
« Reply #22 on: 24-09-2009, 10:05:42 »
много лошо душко :@

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
« Reply #23 on: 26-09-2009, 07:46:44 »
по принцип на огледа ми описаха доста повече неща, отколкото си мислех - освен всички  изпочупени стъкла примерно ми написаха и страничните предни, защото бяха удряни с камък и имаха одраскано (аз не го бях забелязала даже).. искаха да видят огледалата, аз не ги бях вадила въобще от колата и като им ги показа -те целите бяха в кръв и ония много се шашнаха..
днес отивам в 3то районно да си взема служебната бележка и да я занеса на застрахователя ми.. иначе си платих всичките вноски на каското и казаха че до 20ина дни трябва да ми преведат парите..
иии те така засега - толкоз.. после вече мислим как да я оправяме.
\m/

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #24 on: 26-09-2009, 11:39:40 »
Супер за тези щети трябва да ти изплатят една доволна сумичка ;)

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
« Reply #25 on: 09-10-2009, 23:57:57 »
Супер за тези щети трябва да ти изплатят една доволна сумичка ;)

днес ми се обади моя 'агент' в булстрад и ме поля обилно със студена вода:
сумата, която ще получа за всичките 17 щети от описа е точно 1063лв  :depress:  :(
а ремонта, както вече съм проверила и започвам да движа е за около 1500-1700лв...ебати само стъклата са ми 700лв  :depress: ...ми огледала, мигачи, чистачки, другите глупости... имам изчукване, бои.. работи.. тия в булстрад как са оценявали, какво са смятали..   :( :( :(
направо съм тотално разбита и отчаяна... ;(
\m/

Offline Gospodarq

• Напредващ
« Reply #26 on: 10-10-2009, 18:19:02 »
Душата, пробвай за стъклата в Кобра. Там може да ти обадят по-малко пари. БТВ твойта кола не е ли под 10 години, дай им я в техен сервиз да ти я оправят, като са такива тарикати.

Мога да пия и без да се забавлявам.....

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
« Reply #27 on: 10-10-2009, 18:43:54 »
Душата, пробвай за стъклата в Кобра. Там може да ти обадят по-малко пари. БТВ твойта кола не е ли под 10 години, дай им я в техен сервиз да ти я оправят, като са такива тарикати.

е не мога да я дам в техен сервиз - застраховката ми не е такава, нямам право на такъв вид услуга -само по експертна оценка..
аз не знам в сервиза откъде ще ги вземат, ама те в кобра колко по-евтино да ми ги дадат стъклата - челното ми е 150лв, другите за по 120-130лв -двете странични и двете задни малки стъкла - 600-700лв са си отвсякъде..  :depress:
\m/

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #28 on: 11-10-2009, 13:22:08 »
 ;( :( :no: :boo: :hug:....за Бога,сега виждам темата...Ели много съжалявам...
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

Offline stutsi

• Пристрастен
  • I.B.U.U. Hools
« Reply #29 on: 11-10-2009, 13:35:53 »
много лошо но пробвай в кобра и не се доверявай много на този сервиз :)
на мен от балканстар ми искаха по 500лв. за страничните стъкла а в кобра същите тонирани и т.н. бяха 100лв. и двете така че ... напиши ми на лично какви детайли има да се изчукват и боядисват да видим какво ще можем да измислим имам познат тенекеджия и доста добре се справя бенца съм си правил при него и бях доста доволен може да го питам за цена а огледала търси втора ръка с една боя ще станат като нови не се стягай ще гледаме да измислим нещо да се включим в теези пари
П.С. въпросния бояджия за предна задна броня двете вежди на задните калници лаисни на броните които са мат и смяна стъкло на фар ми взе 260 с бакшиша 300 :) и мога да кажа че няма такава цена за качеството на работата която свърши
« Last Edit: 11-10-2009, 13:42:14 by stutsi »

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
« Reply #30 on: 22-10-2009, 10:42:30 »
такааа, днес сивата стрела излиза от сервиза  :# :# :#

в общи линии дотук сметката е около 1300лв с много врътки и разправии да спестя от това и онова..  :whatever:
от булстрад още не са ми превели паричките, но както казах сумата е 1063лв - вътрешно съм с около 300лв, но поне ще си я взема днес  :)

предстои само да отида ми сменят мигачите, да сипя хидравлична течност и малко масло, после маркиране и накрая автомивка ... и след един месец ходене по мъките мисля тази нощ да си спинкам в нея хаххахах  :cheezy:
\m/

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #31 on: 22-10-2009, 14:07:14 »
Това е чудесна новина Ели, радвам се че след всичко успя бързо да я оправиш и си щастлива от този факт. Парите майната им не че на са важни, но все пак по-важното е че отново си дет се вика пълно правен член и ще може да се напиваш с нас  :P :beer: Наздраве и честито за обновената кола  :#

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #32 on: 22-10-2009, 15:48:28 »
Не се отклонявайте от темата,достатъчно е неприятна.

На колежката - нещата не свършиха съвсем зле,браво.И дано не се получават повече такива неприятни инциденти. :yes:
« Last Edit: 23-10-2009, 11:11:19 by Mickey »

Offline PlevenMafia

• Напредващ
  • EH 8443 BK
    • http://nepipai.hit.bg
« Reply #33 on: 22-10-2009, 16:14:30 »
Леле колежке, сега чак прочетох темата и думи нямам да се изкажа...  :shock:  :ohno:  :depress: :sorry: Дано всичко е наред с колата ти и НИКОГА повече да не ти се случва такова нещо. Думи нямам пък за извършителят-познат или не и за ''биячачите, посягащи на жени''...  :supermad:  :@ Всичко най-хубаво ти желая и лека вечер.  :strak:  :h:
« Last Edit: 22-10-2009, 16:57:33 by Mickey »
:h:  Бате Пухо, "Не, не се сравнявай с другите - дори да имат всичко, ти имаш повече!"  :h:

ТАМ КЪДЕТО СВЪРШВА ЗАКОНА ЗАПОЧВА ПЛЕВЕН!!!

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
Re:Отг:Изпотрошиха ми колата...
« Reply #34 on: 14-11-2009, 12:35:12 »
да, точно така - колата ми отново беше обект на нечия простотия - сега отивам в полицията - после ще пусна снимки и ще ви разкажа  :depress:
\m/

Offline PaBL0

• Напредващ
    • Vamos Real Madrid
Re:Изпотрошиха ми колата ОТНОВО!!!
« Reply #35 on: 14-11-2009, 13:32:35 »
Ай стига бе майна.......е не немога да повярвам честно.Как може да има такива хора незнам,както казах и в предишния ми коментар най-добре кажи на полицията кой го е сторил ако имаш такава информация или се заеми ти самата има хора,които срещу определена сума ще ти помогнат да си решиш проблемите.Знам,че звучи гадно,но не виждам друг вариянт.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
« Reply #36 on: 14-11-2009, 14:13:25 »
Стиииига беее! Какво този път?

Offline pampo11

• Пристрастен
« Reply #37 on: 14-11-2009, 15:04:53 »
 :shock:Е на това вече му се казва Българска работа,кви са тия хора бе майна  :sorry:

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
« Reply #38 on: 14-11-2009, 15:10:34 »
не не тва вече е прекалено....
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
« Reply #39 on: 14-11-2009, 16:27:39 »
в общи линии щетите не са като миналия път - сега ми бяха нарязали с нож гумите и предната ми броня е удряна и дълбана с нещо като отверка или някакво шило... Много ми е мъчно, защото това ми бяха зимните гуми -смених ги преди няколко дни..  колата на два крика, сваляне на гуми, разправии досега с гумаджий, сваляне на джанти, слагане пак на летните гуми.. ходене в полицията - писах досега обяснения. а предната броня е безобразна просто - с такава злоба според мен е драна че... бе много ми е кофти хора, не мога да го опиша даже...   :sorry:
\m/