Ели глътни една бира и да не ти пука горе главата. Само това с неказването не полицията не е добре. Факт е че много подобни типове, бандички, групи и т.н. разчитат на това, понеже в Бг наказаност няма,
щото хората ги е шубе. Съвземи се ден-два и бягай при униформените, повярвай ми, знаят какво и как да направят, само да имат инфо на 100%, но задниците си няма да мръднат ако незнаят всичко на 100% понеже нямат финанси и т.н. няма да губят средства и време с разследване и т.н., повярвай ми, твърде много ченгета, следватели, оперативни около мен, знам

Замисли се, че и да си оправиш колата с каско, и бла бла т.н. всеки знае как, кога ще си наистина спокойна, оставиш ли някой безнаказано да играе хоро на главата ти...е... оставяш го да играе хоро на главата ти. Пък и... тухли, чупене на огледала и т.н., опит за побой на МОМИЧЕ... пффф едва ли са нещо повече от квартална шайка дето като види бурканите на патрулката вечер бягат в храстите. Знай и друго нещо, има една максима дето следвам цял живот - безсмъртни хора няма

, всичко е въпрос на това докъде те перат лимките в главата, ако не ти се занимава с ченгета оправи се сама

, обикновено така правя и действа, просто пак ти казвам, тия шайки разчитат на твоя страх, а това което са направили не е нищо повече от дребно сплашване, виж го по този начин, ако са "сериозни" и наистина страшни, трябваше да ти подпалят колата или да я взривят или разглобят... най-малкото колата.