Тази кола с оказа с поредната глупост от завода: Ако си пуснеш топъл въздух към предното стъкло и компресора на климатика се пали сам.
Аз мога и сам да си го пусна ама корейците са решили че колата се кара от полу-идиот и функцията (както и на много други коли) е автоматична.Та от много време искам да махна тази функция но понеже ме мързи да разглобя таблото за да стигна до връткие на парното го оставян за по натам, ама почна да става студено.Една сутрин ме прониза просветление - ще бръкна през жапката!!!
1 Демонтира се капака на жапката (стиска се яко от страни за да падне на долу)- кръстата отверка и гедоре 10
2 Демонтира се горната част - кръстата отверка
3 Демонтира се ламарината която крепи капака гедоре 10
Т N:3 може и да не се прави ама не успях да си завра главата за да видя какво става.
На задната страна на бутона за климатика има една букса с по дебели кабели и едн а втора с два червени и тънки.Тънките кабели са по към жапката а дебелит по към волана.
4 Прерязва се единия от тънките червени кабели с резачки
После се сглобява 3,2,1
Точка номер 4 е много трудна за испълнение ако имате под ръка някое 8 годишно дете ще е от полза, едвам си заврях ръката зада стигна до кабела
Спазвай правилата на форума, използването на нецензурни изрази е забранено!!!