Author Topic: Спортен волан ПОМОЩ !!!  (Read 620 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kalokasaTopic starter

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
Спортен волан ПОМОЩ !!!
« on: 27-08-2010, 20:20:19 »
До една седмица мисля да турям такъв волан колеги и реших да поискам съвет от вас преди това.
Интересува ме слагали се лесно и имали някакви чалъми освен че трябва и фланец за тоя волан новия да си взема,също да ме упътите някой марки и модели 
като цена и качество на изработка  и също дали се откача лесно стария оригинален волан на колата имали някакви затруднения при процедурата особено като се откачи аиербега правили се нещо след това   :yes:
става въпрос за рд1 1998-ма
« Last Edit: 27-08-2010, 20:37:57 by kalokasa »

Offline Yankov Miroslav

• Загряващ
  • **
  • Бог кара Suzuki !!!
Re: Спортен волан ПОМОЩ !!!
« Reply #1 on: 20-05-2011, 14:22:16 »
Виждам че темата е стара, но ще я използвам с цел да не пускам нова такава  :P
Съвсем скоро си сложих спортен волан на купенцето. В същност волана не е нов и това е вече трета кола на която го слагам (много ми е скъп :)) С хюндай-а видях най-голям зор и то не за друго, ами заради намирането на фланец. Няколко форума, десетки коментари и в крайна сметка никой не можа да ми каже какъв фланец пасва на нашите купенца. И в случая хората казват "ако искаш нещо да е добре, свърши си го сам"  :P  И така стигнах до един магазин за авто-тунинг аксесоари и шукарии  (в Сливен).  Пробвахме много адаптори станаха само 2 (Мазда и КИА) Така че ако решите може да поръчате фланец и по интернет без да се налага да ходите на място. (както аз направих)

Иначе за въпросната конверсия!
Плюсове - евтин вариант, който създава много добри визуални впечатления; по-лек от стандартния волан поне три пъти;
Минуси - за такава "глезотия" някой имат ужасна цена; неудобен за маневриране (но бързо се свиква с това); може да Ви изиграе лоша шега - трябва да се избира внимателно, защото има риск да се счупи при по-агресивно каране;

Резултат - заслужава си  :yes:

Offline kalokasaTopic starter

• Пристрастен
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #2 on: 20-05-2011, 14:31:12 »
Хмммм мерси колега че си направил труда да провериш за фланци аз мислех че става и от мичобиши но съм се излъгал и не става .

Offline Yankov Miroslav

• Загряващ
  • **
  • Бог кара Suzuki !!!
« Reply #3 on: 20-05-2011, 15:33:10 »
Качи някоя снимка колега - ако имаш.  А и който има може да покаже какво е направил  :yes: 

п.с. мойте снимки са още на телефона, но ще гледам тази вечер да ги приложа тук!

Offline Yankov Miroslav

• Загряващ
  • **
  • Бог кара Suzuki !!!
« Reply #4 on: 25-05-2011, 12:24:35 »
ето го въпросния :P