Author Topic: Инд Комерс цени на услуги!!!  (Read 6464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chonkovTopic starter

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Инд Комерс цени на услуги!!!
« on: 17-09-2008, 13:21:59 »
Утре мисля да ида до инд комерс да си сменя маслото на двигателя някой сменял ли го е там и кви пари е??? А и също искам да сменя маслото на скоростите при тях колко събира ръчката около 3л. ли беше??!!

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Моето събра почти три...2.600-2.700 ,не помня точно,но беше някъде толкова.

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
А цената околко колко беше??? :)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Жоре не се занимавай с ИНД-а :)
Аз ходих във варненският за маслото на скоростната (автоматика) и се справиха добре - демек се постараха, но труда ми струваше към 80лв...
Но за ръчната аз не бих отишъл там :)

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
е моето го сменяхме с баща ми бе... аз никъде не съм ходила  :confused:

Offline hyundai3016

• Пристрастен
  • Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....
жоре,абе не се занимавай с тоя ИНД-сервиз....там ще ти "одрежат главата"....за съжаление съм забравила, колко точно взимаха на час,но добре си спомням реакциата си.... :shock: :shock: :shock:
Бъди на скорост,за да бъдеш в движение....

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Силве тва с почасовия труд май само на теб ти се случва аз ходя доста често и винаги си ми взимат някаква конкретна сума за работа а не за престой на автомобила в сервиза това не е паркинг все пак а иначе днес ми взеха 70лв за масло на двигателя Кастрол, маслен филтър 9лв и работа за това 20лв! За скоростната кутия ми взеха 50лв за масло и 20лв за работа!
Мисля че цените са съвсем народни и не е скъпо не знам за какво все се оплаквате от тях ?!? :P

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Е,има сервизи,в които плащаш за работен час (тоест за времето),има и такива,в които кихаш за конкр. работа.Поне тук във Варна по-лъскавите и реномирани сервизи са на р.ч.  :whatever:
Пък Чоч,за народните цени - то зависи дали си от богатите студенти  :baha:

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
 :whatever: Богат :ohno: студент  :beer: :h: :cheezy:

Offline hyundai3016

• Пристрастен
Жоре,първо да ти кажа,че един единствен път съм била във въпросния "ИНД.сервиз",още в началото когато си взех колата.Имах проблем с стартера и съединителя,....тогава от теб разбрах къде точно се намира...отидох за да разбера за какво става въпрос и любезния господин с който разговарях ми даде цени на стартер-400лв.,съединител-600лв,и ми каза че работата отнемала време и било възможно смяна и други части покрай тези...каза ми че работата на час струвало 25лв.,тогава нямах възможност да направя този ремонт,и се отказах.За съжаление не работя само за колата си и не чакам мама и тати да ми дадат парички за да си го позволя.
п.с...в последствие се оказа че стартера ми е наред,и срещу 80лв.отстраних проблема с паленето.

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Да това го знам, но много ме дразни това че са ти казали че искат пари на час и друг път сме го опсъждали и съм ти казвал че не би трябвало да е така, но нека да не спорим  :beer:  :PP Дано да не се налага на никой да ходи по сервизи :yes: айде това е от мен  :verycool:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Като се замисля и при мен ми взеха на час, най-малко защото не ми казаха цена за работата предварително. А и "работеха" съмнително бавно и внимателно. Но го очаквах го, така че никой не ми е виновен :)

Offline hyundai3016

• Пристрастен
Да това го знам, но много ме дразни това че са ти казали че искат пари на час:verycool:
еми Жоре,незнам сигурно не съм им била сипматична.. :)....в интерс на истината аз също се разочаровах,защото силно се надявах точно те да ми помогнат.... ;)..

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Май само аз съм им най-редовния клиент на ИНД .. на друго място не съм ходил. Хората дори ме познават , пичове са , но сега 2-мата майстори който ми взимаха само половината пари за труд от тези който трябваше да им платя , демек само 50 процента от труда им ги НЯМА ! И това ме тревожи .. частите който ви ги монтирват там и ги копувате директно от тях си имат собствена гаранция , както и работата която вършат върху вашата кола винаги подлежи на поправка. Ако имате претенции ви оправят всичко наново и без пари, стига преди това да сте си правили точно това при тях .   :hater:

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Според мен в ИНД цените са много сносни...Преди месец на връщане от Румъния скъсах съединител....Стоях 3 дни в Русе докато намеря сервиза...Поръчахме съединителя и дори предедиха заради мен една Соната,Акцентче и РД1 защото съм ги чакал да поръчат часта 1 ден...та за съеднител комплект феродов,притискателен огледален диск и аксиален лагер ми взеха 200лв оригинален(дано да е бил такъв де) пък за работа 80... оставих я в 3 часа след обяд а я прибрах в 4:30....Доволен съм  :aha: 
« Last Edit: 24-10-2008, 15:10:15 by Delane »
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline Vancuver

• Напредващ
  • Въйййй... :D
Днес в ИНД за Масло, Маслен филтър + труд ми взеха 100 лв. Вие кажете дали е нормално - за първи път ми е общо взето. :)
Панко наш герой! :PP

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
Еми маслото да ти е 50-60-70лв, филтъра да е 10лв и другото труд, да се развие една пробка, да се изчака да се източи, и после да се навие обратно, да се развие капачката на двигателя за маслото, да се развие и тази на тубата с маслото, да се налее, отнема около половин минута и е доста "изморително", след това в обратния ред, да не забравяме имаме навиване и затягане на две капачки (тубата и двигателя).оооо за миг да пропусна огромните количества нютони енергия които се изразходват да се отвори капака и да се вдигне, след това отново да се затвори. Така сега, на са ли заслужени тези30-40 лв за труд за около 20мин ? :PP
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Е не е баш така, маслото ако е Мобил е към 80лв а Кастрола е 70лв с това работи Инд комерс, така че не мисля че не е въобще скъпо! А и зависи колко литра събира новото купенце не съм запознат :blush:

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
Бас по тухла 4-ка че няма да събере повече от 4л....Оня ден на един колега с Трибурон(за съжаление от Румъния) му менкахле маслото и събра 3.5л
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline hyundai3016

• Пристрастен
Според мен в ИНД цените са много сносни...Преди месец на връщане от Румъния скъсах съединител....Стоях 3 дни в Русе докато намеря сервиза...Поръчахме съединителя и дори предедиха заради мен една Соната,Акцентче и РД1 защото съм ги чакал да поръчат часта 1 ден...та за съеднител комплект феродов,притискателен огледален диск и аксиален лагер ми взеха 200лв оригинален(дано да е бил такъв де) пък за работа 80... оставих я в 3 часа след обяд а я прибрах в 4:30....Доволен съм  :aha: 
стига бе колега....на мен ми искаха некви 400лв.май не помня точно защото тогава се налагаше и стартер да сменям и ми казаха две цени 600 за едното и май 400 за съединителя...или обратното..... :omg: