Author Topic: Проблем с километража и придърпване  (Read 648 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ZlatiTopic starter

• Новак
  • *
  • Just ME!!!!!
колеги онзи ден както бях трагнал на пат с един приател и си карам по магистралата изведнаш колата започна да придарпва все едно до някои от свещите не достига ток и в следващия момент зебелязах че килмотража се движи като побаркана тои по принцип не работи натиснах саединителя и изфорцирах колата до 5000 оборота и километража започна да работи нормално,след 2 минути обаче пак запо4на да ми прави сащите мизерий.
След това забелязах(или поне на мен така ми се струва)че като ждигна по голяма скорост или като вдигна оборотите над 4000 започва да се появява това прекасване.
Може ли някои да помогне штото ме е страх да не се счупи нещо.
като имате предвит че като заработи един пьт километража си карах 182 километра без никакаф проблем докато не спрях за кафе и не угасих колата,след това пак се започна. :sorry: :sorry:
« Last Edit: 13-08-2009, 11:35:41 by caesar »

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Отг:километража ме е.... стабилно
« Reply #1 on: 13-08-2009, 09:29:28 »
На газ ли си или бензин?
Мен ми се струва като проблем с тока или някой датчик, а може и бензинов ф-р.
Дай повече инфо на какво караш и какво си сменял досега. Не виждам връзка с километража придърпването, защото той ти е електронен...

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #2 on: 13-08-2009, 11:01:52 »
Проблема най-вероятно е токов.Започни от там да си премериш как ти зарежда алтернатора.Може да дава по-голям заряд от колкото трябва в по-високите обороти.И връзките на километража не знам как е вързан датчика на килиметража, но ако минава през компа на колата и отчита грешни стойности може и за това да придърпва.Друго което може да е са кабелите и свещите.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #3 on: 13-08-2009, 11:33:48 »
Алтернатора 99%, или нещо покрай него.
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline ZlatiTopic starter

• Новак
  • *
  • Just ME!!!!!
на бензин карам.
и аз не виждам вразка с километражано придарпва така само и единствено като се опитва да се включи.
Иначе си варви и нямам никакви проблеми

Offline dalgiaaa

• Новак
  • *
на бензин карам.
и аз не виждам вразка с километражано придарпва така само и единствено като се опитва да се включи.
Иначе си варви и нямам никакви проблеми
колега какво стана оправилиа да ми кжеш какво е че и при мен е сащата работа
вземаи каквото можеш а не каквото искаш

Offline Anatoli Minkov

• Новак
  • *
И при мен по едно време се появи този проблем ,но засега не се появява.Ще се радвам ако разбера от какво е.