Author Topic: пълно почистване - препоръки  (Read 372 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alicaTopic starter

• Новак
  • *
здравейте  :blush:
новичка съм и като потребител и като шофьор, да не казвам и каква ми е първата кола  :cheezy: имам следния въпрос: къде да направя пълно почистване, препоръки, район лозенец и център?! и от къде да си взема стелки?!  :ohno:
« Last Edit: 03-08-2009, 09:47:10 by Novaka »

Offline muncho_

• Пристрастен
пълно почистване - препоръки
« Reply #1 on: 03-08-2009, 09:47:51 »
Стелки от всеки магазин за аксесоари, има най-различни.Ако искаш оргинални в ИНД комерс.За автомивки този район не знам.
« Last Edit: 03-08-2009, 09:50:47 by Novaka »
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline spider4o

• Загряващ
  • **
Отг:пълно почистване - препоръки
« Reply #2 on: 06-08-2009, 22:16:29 »
А случайно да знаеш колко пари струват оригиналните? Харесах си аз едни сини за 36 лв. от съседния магазин, само че не знам дали ще паснат точно и затова не смея да ги купя :confused: Щото май не всички стелки са стандартни, сложих пробно от една Вектра стелките и отпред паснаха, ама отзад бяха малко малки и не покриваха цялата площ. Мерси предварително :)

Стелки от всеки магазин за аксесоари, има най-различни.Ако искаш оргинални в ИНД комерс.За автомивки този район не знам.

Offline alicaTopic starter

• Новак
  • *
« Reply #3 on: 07-08-2009, 11:01:08 »
стелки си взех от бензиностанция Еко. имаше един модел за 40лв, които паснаха. дебелички са такива.  :whatever:но много ми трябваха, защото заваля, бях изпрала колата и стана мазалото за 0 време. зор, какво ли не прави.  :ohno:

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #4 on: 07-08-2009, 19:14:17 »
Аз лично вече съм се отчаял от стелки. 2ри чифт ми се протъркват за 1 година и малко. Баща ми ме отвори, че някъде шиели по - поръчка и по шаблон с мокет какъвто ти си избереш за 30тина лева и мокет няма да са повече от 50. Дано излезат качествени.
На никой не правя евала!!! ;)