Author Topic: Информация за Hyundai Coupe нужна преди покупка!!!  (Read 11777 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Revenger

• Новак
  • *
Избор на Hyundai Coupe
« Reply #80 on: 17-05-2009, 13:07:40 »
Хора помогнете ще си копувам Hyundai Coupe ако може някой да ми каже плусовете и минусите особености те и т.н.т на автомобила?????
Благодаря предварително :# :# :#

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Отг:Избор на Hyundai Coupe
« Reply #81 on: 17-05-2009, 13:43:59 »
Първо малко общи съвети ТУК
Плюсове и минуси на 1.6 ТУК
За разхода: Цък

Друго какво... Здрави мотори, сравнително добро окачване, страхотен дизайн :) много приятен интериор, приличен разход, носи на всякакви извращения :) Поддръжката не е скъпа.
Минусите са предимно около това, че не върви така, както изглежда :) Прекалено тежка, с малък въртящ момент, недостатъчно конски сили ...

Offline Revenger

• Новак
  • *
Отг:Избор на Hyundai Coupe
« Reply #82 on: 18-05-2009, 19:15:30 »
ееее баце мерси за бързия отговор :mighty: :mighty: :mighty:

Offline seratus

• Новак
  • *
Питане - Хюндай Купе 2000-2001?
« Reply #83 on: 20-06-2009, 19:48:29 »
:)здравейте на всички.Понеже съм си харесал от 6 месеца,тази марка и открих случайно вашия форум,който доста ми допадна.НО пак да си попитам:Какво трябва да знам когато си купувам "КУПЕ 2000-2001" КОЕ Е по добро и защо.Благодаря предварително :h: :h:
« Last Edit: 20-06-2009, 20:02:51 by Fx_factor_coupe »

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Отг:Питане - Хюндай Купе 2000-2001?
« Reply #84 on: 20-06-2009, 20:58:40 »
Колега, погледни тези темички ... може да са ти много от полза :)

http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,962.0/highlight,RD!+RD2.html

http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,138.0/highlight,RD!+RD2.html

P.S. Браво за избора ... на хубав автомобил си се спрял ... ако си вземеш няма да съжаляваш!  :h: :beer: :h:

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #85 on: 20-06-2009, 21:36:20 »
Какво питане имаш??? Форумът има много добра търсачка може първо нея да използваш ;)  :h:

Offline seratus

• Новак
  • *
« Reply #86 on: 21-06-2009, 01:04:06 »
Благодаря много.Запознах се с каквото трябваше.А подръжката как е,скъпичко ли е или се търпи(става дума за ремък,амортисиори(в най лошия случай),и така на татък,питам понеже ме стреснаха,че била скъпа за подържане и лесно се чупело всичко по купето и т.н. и ас за това искам да попитам.Не,че не бих си я купил колкото и скъпа да е де :) :) Благодаря предварително

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #87 on: 21-06-2009, 09:04:52 »
Колега за лесно чупене може да говорим за други марки. Единствено незапознатите си говорят подобни глупости, защото не са запознати с марката. Чупи се дори бих казал по-рядко от много други бракми по пътищата ни. А за цените на частите - когато знаеш откъде да пазаруваш няма да имаш проблем с цените. Имаме партньори, с които работим като клуб и си ползваме отстъпки от тях. Колос например са си директни вносители от Корея и дават доста по-добри цени от ИНД Комерс примерно. Скачай смело и не се тревожи за глупости и не слушай хора, които не са имали Хюндай :)  :h:

Offline seratus

• Новак
  • *
« Reply #88 on: 21-06-2009, 15:06:20 »
Благодаря много :h: :h: :h:

suvaLkata

• Guest
« Reply #89 on: 21-06-2009, 15:48:17 »
Още от преди да взема моето купенце до сега не съм чула някой да се оплаква от купетата,че се чупят или прочие......ако ти харесват и според теб това е твоята кола...просто ВЗИМАЙ,в крайна сметка важното тук е ТИ да си усетиш колата и да се чувстваш добре с нея,а не кой какво ти казва  :h: :)
Желая ти Успех в избора и да се похвалиш  :yes: :hug:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
« Reply #90 on: 21-06-2009, 15:59:11 »
Държа да уточня, че колата НЕ Е БРОНИРАНА :) Просто всичко зависи от това как е карана в предните 200 000км и как е поддържана :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #91 on: 21-06-2009, 17:13:40 »
Подръжката не е скъпа, но зависи с кой вид коли я сръвняваш ;) За чупене няма да говорим, това не става така лесно трябва да си го поставиш за цел или да не бараш нищо дълго време...

Слята публикация: 14-07-2009, 21:53:06
В тази тема съм обединил доста от старите теми който се препокриваха с питане и съвети при покупка на Хюндай Купе РД1, РД2, GK, .... тук може да намерите отговори на всичките си питания!
« Last Edit: 14-07-2009, 21:53:06 by chonkov »

Offline Vladoo

• Новак
  • *
Не знам дали тук е мястото но искам да попитам RD от 96-та 1,6 двигател има ли турбо и на горе долу на колко оборота се включва :)  :hater:

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Колега, не знам дали тук е мястото да ти отговоря, но ... няма купе (с изклучение на SCoupe-то и Genesis-а), което фабрично да има вариант с турбо ... от 96г. до 08г. включително всичките купета са с атмосферни двигатели! Дори Genesis-ът, който е с 3.8 двигател е атмосферен ... ако не се лъжа само 2.0
-ката е с турбинка и стъпва на 220 кончета :) Да, може да се сложи турбо ... а дали си заслужава инвестицията  ... това всеки сам преценява за себе си ...  :yes:

Та ... на твоя въпрос ... RD1 1.6 16V няма фабрично турбо ... за съжаление! :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Vladoo

• Новак
  • *
Благодаря за бързия отговор  :)

Offline georgi_1986

• Загряващ
  • **
кажете голяма ли е разликата в цената за подръжката между РД2 и ГК 2002 г?
...

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Има! На гк-то повечето неща са му различни и са малко по-скъпи все още заради по-новата година и по-малкото такива коли.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Има разлика колко точно няма как да се определи, но може да си сигурен че при GK-то ще трявба да бройш поне с 20-30% отгоре, но има и друг момент ще караш по-нова кола ;)

Offline nonsense

• Новак
  • *
Моля за съвет
« Reply #98 on: 13-02-2010, 22:07:23 »
здравеите , аз съм нов тук . Та имам голямо запитване скоро мисля да си закупя 2ра употрепа  хиундаи купе   по точно РД2   и се чудех дали са здрави , главно турся препоруки какво да гледам преди да си купя колата , съвети (за което благодаря предварително ) и понеже джоба ми е плитак , да кажете нещо за разхода на бензи  цената на консумативите  и подобни . предполагам както всяка кола и купето си има яаст която се чупи по често  :)  ако има такава , дали излиза скупа . Благодаря предварително ! :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Re:Моля за съвет
« Reply #99 on: 14-02-2010, 01:26:42 »
Всичко за което питаш има отворени вече теми ;) Разгледай форума и ползвай Търсачката :)
Ето ти и линк какво трябва да знаеш преди покупката на Хюндай Купе http://hyundai-coupe.com/forum/index.php/topic,138.0.html