Author Topic: Сервизи за интериорни подобрения?  (Read 1570 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AniTopic starter

• Напредващ
  • Fast & Furious
Не знам дали имате същият проблем, но аз си взех купето с адски изтъркана кожа на скоростния лост и ръчната.. както и на волана! Някой да препоръча сервиз в София, който се занимава с такива неща?
Baby, you're on the right track, but you're going the wrong way!

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Имаш нужда от тапицер ... аз знам един, който предполагам ще ти свърши работа дори цените си спомням :) За лостовете беше по 10лв бройката ... а воланът ако не се лъжа беше 70лв ... говорим за естествена кожа :) Ако искаш мога да потърся адреса или да те заведа някой път ... така и така и аз трябва да си обновя кожата около скоростния лост и ръчната :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Filip(M)

• Пристрастен
мн полезна темичка  :P кото имате повече инфо кажете и на мен  :mighty:
Колкото повече толкова повече!

Offline AniTopic starter

• Напредващ
  • Fast & Furious
мн полезна темичка  :P кото имате повече инфо кажете и на мен  :mighty:
Аз днес открих, че огромния сервиз на изхода за Пловдив от дясната страна се занимава точно с такива неща.. (забравих му името, но се оказа доста известен). Малко скъпичко взимат, но като съм с претенции май ще се прежаля :)

Baby, you're on the right track, but you're going the wrong way!

Offline muncho_

• Пристрастен
И мен ме вълнува този  въпрос знам, че за топката е около 20лв. но все пак мисля че най-добре ще е с нова защото няма да се визждат цифрите с тапициране и съмнявам някой да направи същия шев.
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline Kupi

• Новак
  • *
Тези съм ги видял само като сайт но се надявам да са читави , нямат цени в сайта явно трябва да се огледа на миясто и да си направят сачинението по картинка и да кажат цена  :cheezy: Ако някой ги огледа кажете каква е хавата при тях . Ето ви линка:
http://www.avtointerior.com/index.html

Offline jdru

• Напредващ
А, за Пловдив някой да знае магазин за автоаксесоари, че и аз искам на моето купенце да му взема нови кожи за скоростния лост и ръчната спирачка.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
А, за Пловдив някой да знае магазин за автоаксесоари, че и аз искам на моето купенце да му взема нови кожи за скоростния лост и ръчната спирачка.

Това най-добре ще ти го направят при някой тапицер ;) не си заслужава да си даваш парите за някой универсален (китайски) комплект манони за ск. лост и ръчната :)

Offline muncho_

• Пристрастен
Интересно ми е колко е нова шита топка за скоростния лост.Ако е 30-тина лева няма смисъл да се тапицира оргиналната си е най-добре!
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Интересно ми е колко е нова шита топка за скоростния лост.Ако е 30-тина лева няма смисъл да се тапицира оргиналната си е най-добре!

Имах допир до такъв тапицер каза ми че излиза около 100лв но си е 1 ден играчка понеже се изпъва точно по самия лост и става много яко ;) Но това беше преди доста време, трябва да идеш при майстора и да се спазарите за цена, това е най-яко! Не забравяйте че ефтиното излиза скъпо ;)  :yes: