Author Topic: Всичко за боядисването и пребоядисването тук  (Read 9579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Асинка, знам, че има оферта за по 40 лв. на джанта прахово боядисване... Ако им удариш една черна лъскава боя.. майчице :D :D
Мога да питам... А иначе самичка може с автомобилна боя на спрейче да си вземеш и да си ги пръснеш, за около 25-30 лв. ще си ги направиш сама (Пешо де... :cheezy: )
« Last Edit: 27-08-2009, 16:35:49 by chef4o »

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Чудесно! Вече имам 4 бр. запазени капачки, които ще си ги взема съвсем скоро. Бате Пешо обеща, че ще се погрижи и ще ми направи джантите :P Сега дилемата е - златно или черно?

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Е.. тва вече си е въпрос на личен избор :0 Според мен ако няма да слагаш златни елементи или винили по колата, няма да седи добре само със златни джанти :)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
А ако са черни пък доста ще се изгубят (лично мнение)

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
Някой знае ли дали се слага основа преди боята и колко грама боя ще трябва?

Offline pampo11

• Пристрастен
Ася зависи какъв цвят си избрала :aha: ако са поужуленки се пръска шприц кит,имаго и в спрей  :),а за боята по добре две флакончета,може и едно зависи от бояджията :aha:

Offline Ani

• Напредващ
  • Fast & Furious
Аз пък си намерих един човек , който боядисва качествено и ще ми боядиса колата в 2 цвята и тук там малко китец.. инъче като цяло ми иска 600 лв , като се има в предвид , че се включва боята в парите. Оранжево и черно .. мммм  :#
И аз исках да си я боядисам така.. сега ще трябва да мисля нещо друго :(
Baby, you're on the right track, but you're going the wrong way!

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Ани .. виж са.. виждам че си хубаво момиче,можем да измислим нещо  :devil: .. АХхахах .. ДОбре , а сега сериозно. Аз живот и здраве да си пръсна моята , да видя резултата , пък мисля да говоря с хората за нещо по сериозно , като за повечко коли. В смисъл , че ако стане работата , ще ви привиквам 1 по 1 за тази сума (или около нея във взависимост какво ще искате) да си боядисате и вие колите  :cheezy: . Ще го направя за клуба.
П.С. Само бащата да се върне с паричките ...  :wink2:

Offline muncho_

• Пристрастен
За 600лв. цялостно боядисване?С каква боя това?Защото 2.5л боя на база лак излиза около 300лева и то не много хубава.Като сложиш шкурки кореселин, найлон , тиксо, обезмаслител, обезмаслителни кърпи, кит, филер,  и други каква му е сметката на тоя бояджия?
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline Ani

• Напредващ
  • Fast & Furious
Ани .. виж са.. виждам че си хубаво момиче,можем да измислим нещо  :devil: .. АХхахах .. ДОбре , а сега сериозно. Аз живот и здраве да си пръсна моята , да видя резултата , пък мисля да говоря с хората за нещо по сериозно , като за повечко коли. В смисъл , че ако стане работата , ще ви привиквам 1 по 1 за тази сума (или около нея във взависимост какво ще искате) да си боядисате и вие колите  :cheezy: . Ще го направя за клуба.
П.С. Само бащата да се върне с паричките ...  :wink2:
Мда.. и аз чакам да си продам старата кола, въпреки че вече ми се струва невъзможно.. :depress:
Иначе действай.. аз съм измислила друго ;) :h:

Offline pampo11

• Пристрастен
За 600лв. цялостно боядисване?С каква боя това?Защото 2.5л боя на база лак излиза около 300лева и то не много хубава.Като сложиш шкурки кореселин, найлон , тиксо, обезмаслител, обезмаслителни кърпи, кит, филер,  и други каква му е сметката на тоя бояджия?
Колега като гледам това количество боя и ми се струва множко за една кола,а и в случей,че е база и лак  :roll:

Offline muncho_

• Пристрастен
Ми да ти кажа мойта я боядисах с 2.2 и не ми стигна боята за дръжките на вратите.А лака си е отделно той е около 80лева литър.

Offline pampo11

• Пристрастен
Сменял си цвят или  :shock:

Offline muncho_

• Пристрастен
Не не съм същия цвят.Боядисвал съм абсолютно всичко което се вижда без дръжките както казах не стигна боя за тях както казах.

Offline igdrazil

• Напредващ
  • Waffen-SS
Абе човече ти...как така 2.2л. Камион ли си боядисвал? Едиствения вариант е ако смяташ 1.1л цвят и 1.1л. лак. Ама ако е само боя много брутално бе човек 15 ръце ли и ударихте? Моята цялостно боядисване 1л. зелен металик и 1л. лак( имай предвид че сменях и цвят) за боя и материали 200лв. ( немска боя англйски лак). Та защо някой да не боядисва за 600лв. за два дни работа това си е 400лв горница ;)

П.П.   Ани каква ти е старата кола? Няма кола която да не съм продал :aha: а като решиш да боядисаш твоята ше ти я направя с огромна отстъпка ;)
« Last Edit: 10-09-2009, 12:13:06 by igdrazil »
SS - Gruppenführer

Offline muncho_

• Пристрастен
1.1литра само боя или готова за пръскане.Аз говоря за 2 литра готова за боядисване с всичко сложено в нея както си му е реда.Незнам колко ръце са и ударили защото не бях в камерата.

Offline igdrazil

• Напредващ
  • Waffen-SS
Е значи е с лака и затова, така е нормално :)
SS - Gruppenführer

Offline Ani

• Напредващ
  • Fast & Furious
П.П.   Ани каква ти е старата кола? Няма кола която да не съм продал :aha: а като решиш да боядисаш твоята ше ти я направя с огромна отстъпка ;)
Citroen Saxo, без климатик, 1997г, ел, стъкла, шибедах, давам я със зимни и летни гуми, сив металик :)

С парите от нея ще боясисвам моята, така че ми е важно :D
Иначе моята в момента е черна, но мисля вариант с комбинация от черно и друг цвят. Още не съм решила какъв :)

Offline muncho_

• Пристрастен
Абе не с лака !!Той не се слага в боята пръска се върху нея!!!!Слага се там разредител втвърдител и незнам още какво..

Offline pampo11

• Пристрастен
Колега то база и лак се пръска първо основния цвят и после се лакира,поне аз така разбрах ,че са тия боядисали :)