Author Topic: Всичко за боядисването и пребоядисването тук  (Read 9580 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Отговор на: Цялостно пребоядисване
« Reply #20 on: 06-01-2009, 22:35:29 »
да Spaidy прав си, но не всеки има някой такъв познат от провинцията който да ти направи колата за без пари, кажи не е ли така ;)

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #21 on: 06-01-2009, 23:05:26 »
И ти си прав Chonkov. Не отричам, че такава далавера не изпада всеки ден, но по селата около голямите градове има не малко такива майстори за който не се знае много, много. Аз когато го разказвах скоро това на един приятел той ми вика, че и по Божурище някъде имало такъв майстор, само дето бил голяма пияница и трудно можеш да го накараш да работи, трябва да си при него и да му помагаш и дето се вика за 1 шише ще я боядиса.
На никой не правя евала!!! ;)

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #22 on: 07-01-2009, 11:03:01 »
дето се вика за 1 шише ще я боядиса.

:# :# тва си е маса далавера даже две шишета ще му дам ама като я свърши  ;) :) :beer:

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
« Reply #23 on: 07-01-2009, 11:49:21 »
Еми нали за това сме тук... някой ако има някаква връзка и може да помогне на колегата - да не се скатава.На всеки се налага нещо,всеки има ралични познати  :) 

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #24 on: 07-01-2009, 11:55:58 »
Еми нали за това сме тук... някой ако има някаква връзка и може да помогне на колегата - да не се скатава.На всеки се налага нещо,всеки има ралични познати  :) 

Абсолютно верно! С риск да се повторя.............Аз вече писах и предложих...............който иска ще го заведа......НП :)

Offline NovakaTopic starter

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #25 on: 07-01-2009, 13:26:39 »

Абсолютно верно! С риск да се повторя.............Аз вече писах и предложих...............който иска ще го заведа......НП :)

аз може би ще се възползвам от твоята оферта Асита :) ама .. след време :) че сега ... покрай тия празници :Р

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
« Reply #26 on: 07-01-2009, 19:12:27 »
Възможно е на пролет и аз да се възползвам, макар да ми е на 450км, поне ще имам повод да дойда :cheezy:
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline Peio_pz

• Новак
  • *
Съжалчвам предварително ако съм объркал нещо ама съм още нов . . .некой ако може да ми каже къде във варна да се ориентирам за пребоядисване и / или пастиране. . . и евентуално некое тунинг магазинче  :verycool: :hater:

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Не си се объркал тук е идеалнот място, тук трябва да се намесят компетентните по този въпрос варналии, като Фристи, Цанко, Дани, и т.н сори ако пропусна някой не е нарочно ;)

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Добре дошъл колега! За боядисването мога да ти препоръчам 2 варианта. Колегата igdrazil се занимава с такива неща, мисля че като колега от клуба може да ти направи и добра цена. Най-добре се свържи с него. Другият вариант е един мой личен приятел също боядисва и оправя ламарини. Аз лично се доверявам на него за моята кола.
По отношение на магазините за тунинг - какво точно те интересува? Има 2 фирми които се занимават с правене на колите, а иначе ако искаш да пазаруваш разни бъзикни като филтри и тн, няма почти никакви варианти. Честно казано аз всичко си го поръчвам от интернет, от чужбина или директно от вносителите. Дай повече инфо да ти помогнем

Offline Peio_pz

• Новак
  • *
ми имам предвид нещо като валспорт в пловдив , некъде къдет мога да питам да ми направят някое крилце или прагчета :verycool: . . . предполагам че в такъв сервиз и боядисването тряя да е на лице . . .напрао с един куршум два заека :yes:

Offline caesar

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Дани може да ти помогне, той прави такива схеми. Лайън тунинг, МГ тунинг...
В Галата са едните, ама къде точно питай Dani

Offline double_b

• Загряващ
  • **
    • MySpace
МG не са на галата ами в аспарухово ама е много сложно ... да се стигне до там. Дани ако може да ти го обясни... То има и табели
А тия лион ги забрави щото много хора пропищяха от тях и не ти ги препоръчвам
Живей за днес, защото вчера няма да се върна а утре може и да не дойде

Offline mart00

• Загряващ
  • **
Отг:Цялостно пребоядисване
« Reply #33 on: 26-03-2009, 21:25:38 »
толкова 2000лв е цялостното

Offline verssus

• Модератор
  • Напредващ
« Reply #34 on: 10-04-2009, 20:05:16 »
Мога да ти препоръчам сервиза, в който ми правиха моята кола от каското. Момчетата работят уникално добре :) Приемат и частни поръчки, но немога да ти кажа цени. Намират се в западен парк ако те интересува щети кажа точно каде  са  :verycool:

Offline NovakaTopic starter

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #35 on: 10-04-2009, 20:10:24 »
Как боядисват? В смисъл ... в камера или не? дай малко повече инфо :) и ... ако можеш да се докопаш до цени ... най-добре ще да е :)

иначе .. .засега съм решил да я давам на момчетата дето направиха на Чефо бронята там да я боядисват :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline muncho_

• Пристрастен
« Reply #36 on: 12-06-2009, 15:31:30 »
Наскоро аз си боядисах моята колата цялостно.Не съм дал нищо за работа тъй като я правихме с един приятел.Всичко ми излезна 800лв.Това включва всички материали + такса камера и 80лв. за стъклар да ми махне всичките стъкла и да си ги сложи обратно след това.Колата е боядисвана с боя Сикенс коя аз купих от едно място няма да уточнявам от къде и как за 60лв. комплекта.в магазина е 200лв.(за литър).Филера съм взел пак сикенс за 20лв. при цена 60лв. за литър.Ако си бях взел всичко на нормални цени щеше да е към 1000лева.

Относно труда По колата е работено по средно 6 часа на ден 15-16 дни от 2-ма души.Така, че едно боядисване цялостно си е 1600лева поне.Естествено ако е качествено направено и с качествени материали.Според мен всяко боядисване което е под 1000 лева е с некачествени материали и работа тъй като само разглобяването и сглобяването на корите на вратите,уплъненията,брони, фарове,подкалници ни отне 5 дни.Просто хората си ценят труда.

Едно пояснение само има(колата беше градушкова) което е вдигнало съвсем малко разходите за кит и шкурки които не са чак толкоз скъпи.Надявам се да съм бил изчерпателен и да съм помогнал на хората които ще правят тази интервенция.

М/у другото Chefo и Banderaz видяха как изглежда колата след боядисването когато идваха до работата ми в люлин да ми покажат един изп. колектор
Nobody's perfect i'm Nobody

Offline enbaro

• Загряващ
  • **
« Reply #37 on: 13-06-2009, 11:57:57 »
колеги аз съм авто бояджия от доста време,при нас цялосно пребоядисване излиза м/у 1300,1500лв. реботим предимно с матеряли на "klark" които са доста качествени.

Offline tonitec

• Новак
  • *
« Reply #38 on: 13-06-2009, 18:10:18 »
Enbaro къде ти е сервиза?

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
« Reply #39 on: 15-06-2009, 18:40:19 »
Enbaro къде ти е сервиза?

до колкото помня мисля че беше на пътя посока Ягодово веднага след линиите в ляво  :yes: