Author Topic: Всичко за боядисването и пребоядисването тук  (Read 9557 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NovakaTopic starter

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Здравейте отново :)
Искам да ви попитам къде може да се извърши цялостно пребоядисване на колата? :) Каква е цената горе долу на панел и т.н.? да ми препоръчате място, майстори др.? :) А ... и още нещо ... някакви магазини да знаете за качествена автомобилна боя? :)
Благодаря предварително ;)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Никой ли не може да помогне тук? :(
То не че ми е спешно ама искам да знам за да сравня цени с този онзи да видиме какво ще се случи ... така че ако някой е наясно, моля да драсне два реда!
Благодаря ;)

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Ами колега,предполагам,че нямаш отговор,защото това,което те интересува зависи от доста неща..Какво ТОЧНО искаш,каква ще е боята,къде ще ти я правят... Просто е наистина много относително.Защото могат да ти я направят и за 700 лв и за 3000лв .. :)

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Благодаря за отговора, колежке ;) Боята в повечето случая трябва сам да си я намери човек, а що се отнася до боядисването ... искам да е качествено, не казвам, че цената няма значение, но ... предпочитам да дам повече пари, но да знам че е напревена както трябва! Относно къде ... права си не съм конкретизирал, става въпрос са за някъде из София ако някой знае да казва :) ако е наясно с цените на панел и т.н. ще ми е много от полза!

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
За София съм абсолютно некомпетентна.Но тук,във Варна знам,че някои колеги си пребоядисваха цялостно колите и им излезе към 1700-2000 грубо ... Това е,което мога да споделя.Иначе например на мен за предна броня и преден ляв калник ми идва към 400 лв (боя + работа),само че калника е пукнат,а бронята е с малко по-сериозни забележки.Малко е много,но знам,че ще ми я направят перфектно.Аз също съм на мнение,че цената не трябва да бъде за сметка на качеството.Защото много често по-евтиното после излиза по-скъпо  ;)
« Last Edit: 15-09-2008, 10:25:27 by Mickey »

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Колега, ще тио дам ясна информация до 2 седмици, когато ще пребоядисвам моята кола, но цените се въртят около 1800 лева... Не е много, като се има предвид, че на Евг. Минч. ботушите струват толкова (rofl)

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Ххахахах,да де,ама ние не работим ватман-гей-ПиАр и тн... нали се сещаш ;)

А и твоята информация ...все пак боята ти е малко по-специфична. ;) Според мен ще можеш да дадеш обективна информация за цената на работата само  :aha:

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Ако е яка боята ... няма да откажа и информация за нея!! :) Благодаря предварително!

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Пребоядисал съм си само задната броня която ми излезе 250 лв. За цялата кола идва около 1500-2000 лв.

Offline mart00

• Загряващ
  • **
моята ще я пребоядисват на 13-ти колко ще ми струва незнам де но бих попитал защото на мене ще ми я пребоядисват от каското

Offline Mickey

• Упр. съвет
  • Пристрастен
  • *
Отговор на: Цялостно пребоядисване
« Reply #10 on: 10-10-2008, 17:54:07 »
лелелелелелеле...аз съм росна-прясна пребоядисана,мога да дам инфо.1000 лв точно,за задна броня,заден десен калник,предна броня,преден ляв калник и дясна врата.(защо ли не я боядисах цялата... и аз не знам).Всичко е ремонт + боя. И е перфектно изпълнение! :yes: много съм доволна  :aha:

Offline mart00

• Загряващ
  • **
« Reply #11 on: 21-10-2008, 15:34:11 »
Ами по 200 лева на детайл ми идва

ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
« Last Edit: 21-10-2008, 15:35:25 by chef4o »

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
« Reply #12 on: 25-10-2008, 12:38:40 »
Хммм ако си навит кажи кога ще ти помогна да избереш по добата поя за добри пари...
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
« Reply #13 on: 25-10-2008, 21:03:05 »
Това последното за Март00 ли е или за мен ? щото аз пуснах темата за пребоядисването :)

Offline Delane

• Пристрастен
  • Хакуна Матата
« Reply #14 on: 04-11-2008, 23:25:19 »
За който свари....   :whatever:
Kia Clarus 1.8 16V DOHC

Offline ghoul18

• Напредващ
« Reply #15 on: 29-11-2008, 15:28:53 »
DELANE, за двете брони колко кинти ще ми вземеш за пребоядисване?
ghoul1818

Offline V.I.P. Assya

• Пристрастен
« Reply #16 on: 29-11-2008, 15:45:15 »
Познавам майстор, който на детайл взима по 70лв. за работа. Боята от теб. Преди няколко дни му ползвахме услугите за другата ни кола и сме много доволни. Ако те интересува като оферта ще ти дам координати. Само че да ти кажа, че момчето е много заето и сигурно няма да стане за веднага. :)

Offline mart00

• Загряващ
  • **
« Reply #17 on: 02-12-2008, 18:09:50 »
само да добавя че най евтиното излиза по скъпо :)

Offline Fusion

• Напредващ
  • HardcoreRacing
« Reply #18 on: 26-12-2008, 00:36:38 »
Аз имам само пастиране да правя ... няма да я боядисвам скоро, така се очертава ... има един детайл дето е възможно само да бъде минат с боята ама  :sorry: марки такива неща на боите имат ли голямо значение и ако имат - кои са добрите,кой от какво има впечатление или всичко е 1 и също :)
Plovdiv Brutal Hardcore

Offline Spaidy

• Пристрастен
« Reply #19 on: 06-01-2009, 21:34:25 »
Тая тема е старична, но не я бях заглеждал. Искам да кажа на професорите който само повтарят, че по евтиното излиза по - скъпо ама не във всички случай. Повечето не знаят, но баща ми има таксита. На скоро купува една астра Г и един негов колега каза, че някакъв селски негов от Дупница е страшен майстор, много добър, но почти без работа е останал заради шибаната провинция. И така накратко. За 350 лева пребоядиса кола седан за 7 дни. Като няколко дни я е китвал шлайфал, подготвял за боя и т.н. и накрая 1 ден 7 часа я е пръскал без спиране, човека се е изкривил от работа, но беше направил колата като чисто нова за без пари дето се вика. Това, че някои майстори искат по 150-200 лева за детайл си е изродщина. Един калник се сваля за няма и 1 час има 15 винтчета и е готов. Китва се пак за толкова и се шлайфа и да го пръснеш с пистолета ако си го правил и други пъти преди това не е никаква философия и какво за 4-5 часа 200 лева надница ли ще им давате на тия цербери? Не, мерси!
На никой не правя евала!!! ;)