Author Topic: Национална среща Варна - 22 Август '09  (Read 7392 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chonkov

• Пристрастен към клуба
  • Упр. съвет
  • Изпушил
  • *
  • London-Пловдив
Хмм не знам там дали ще ни е удобно защото ние мислим да минаваме през Айтос и от там нагоре през Провадия :)

Offline Boncho

• Загряващ
  • **
Ако тръгнем от Стара Загора в 7:00  ще се качим на магистралата Шумен-Варна към 10:30. Има вариант да минем през Казанлък и да се засечем с някой пътуващи от София - ще си удължим пътя с около  30км и ще сме в Казанлък около 7:25 .
"Скромността е за тези, които нямат други качества"

Offline elidiangelo

• Напредващ
  • heavy metal thunder
    • facebook
еЛиДи + една 60литрова раница + един скейт + една бутилка мента и няколко бири =>> ще прстигнат в петък (утре) точно в 18.24 на варненската автогара юг  :# :# :# :# :#

и нека силата бъде с вас  :cheezy:

« Last Edit: 20-08-2009, 18:49:07 by elidiangelo »
We sold our souls for Rock 'n' Roll !!!
\m/

Offline Deacon Frost

• Пристрастен
  • Почетен член
хахаха уау, звучи доста плашещо, Ели сигурна ли си че искаш да ни го причиниш :PP
Който се чувства засегнат, да погледа аватара ми десет секунди :)

http://elyzea.mybrute.com
Turbos make torque, torque makes fun :)

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Малко кофти новина...
Днес ходих да взимам картите за клуба, за съжаление не бяха готови... Нашето момче си взело отпуск и прехвърлило поръчкана на една колежка, която обаче не е била уведомена, че поръчката е спешна и ги е сложила в график за нормална поръчка (една седмица, фактически вторник)... Та на националната няма да мога да ви раздам картите... ще трябва да ви ги пратя през седмицата с куриер, съжалявам за това.

Online Filip(M)

• Пристрастен
колега мисля че ще го преглътнат с една ботилка джеймисън  :P
Колкото повече толкова повече!

Offline caesarTopic starter

• Модератор
  • Изпушил
  • Член почетен
Такаааааа Жорето, Лили, Младен, Бончо сега ги посрещнахме!!!!!!!!!! ЕЙйййй много якоооооооооооооо
Чакаме сега и Ванката от Пз да дойде! :)
ХКК Пазете сееееееее

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Опаля, фалшива тревга, оправихме нещата с картите :)) Ще бъдат там :P

Offline kiko96

• Загряващ
  • **
  • Аз и моето змейче
утре аз ( кико 96) и пампо идвамееееееееееееееееееее :hater:

Offline kacenceto_2050

• Новак
  • *
колко часа ще се събирате там да знам как да си направя графика и да намина ? :# :# :#

Offline Novaka

• Модератор
  • Пристрастен
  • Insane
Около 10ч  трябва да сме на Дон Вито ... а след това ... нищо май не се знае ... питай организаторите :) иначе ... заповядай в Дон Вито на шкембе и бира :)

I ain't chase the Sun ... It chases me ...

Правилата на форума са Тук.

Offline kacenceto_2050

• Новак
  • *
 :hater: :hater: ok там сме

ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
« Last Edit: 21-08-2009, 21:14:50 by chef4o »

Offline LanShot

• Пристрастен
  • ЛанШота ти ;]
Преди 2 часа бях със всички останали... лудница.. много са смяхме , много беше яко, пък бяхме 15 човека , представям си като се съберем всички ко ше става .. аххахях мамка му да идва утре   :# Само за Чефото ще му е малко зор там ама... той ще разбере защо  :aha:

Offline chef4o

• Администратор
  • Вманиачен
  • *
    • Hyundai Coupe Club
Кой изпорти бе, за нищо не стават тия да му се не види...
Ми... ще помагате :) все ще се справим някак, ако не, ше нощува горе на Shell :cheezy:
« Last Edit: 21-08-2009, 23:07:05 by chef4o »

Offline danny

• Напредващ
към 4 накъде ще сте, ще има ли някой в хотела?  :whatever:
;]

Offline Silas91

• Новак
  • *
  • Brat4eda naaaa Fifoooo sum :D
хей банда приятно изкарване на междуградската среща :) да пиете едно и за мен :P
Ако искаш да изглеждаш добре! Вземи си Хюндай Купе!!! :P :)

Offline StyLuS

• Напредващ
  • Предател
Казвайте какъв е плана за днес и утре, за да се включа и аз :aha: След малко заминавам за Търново и следобед се прибирам, така че чакам да ме офертирате за нещо  :cheezy: :beer: :h:
Mercedes E200 '93
Chrysler GrandVoyager 3.3 LX '99

Offline glarusa

• Напредващ
  • За тези 10 секунди съм свободен...
За колегите от Владиславово и района в 19.30 на Пикадили общ сбор. От там тайфата към Персей за як купон.
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат !!!

Offline Tufaka

• Загряващ
  • **
ееей браво бе...кои ги определя тия дати ...аз преди малко се върнах от Гърция...работих там около месец и нямах нет...и веднага влизам тук...и се моля да не съм изпуснал нещо...и какво да видя...национална среща...и то в любимия ми град... :@ :@...1 ден по късно да беше датата...пак щях да хвана нещо...а сега всичко съм изпуснал :omg: ..Как ме е яд...б*х ти...вие всички си станахте аверчета и си се кефите...а аз така и не можах да доида на национална...само на 2 софииски срещи успях да отида...грехота за 2 години...все не мога да ви засека...ама кво да се прави...кризата е виновна...трябва да се работи :depress: :depress:

Offline spaiki

• Модератор
  • Загряващ
  • Fun To Drive Fun To Own
ееей браво бе...кои ги определя тия дати ...аз преди малко се върнах от Гърция...работих там около месец и нямах нет...и веднага влизам тук...и се моля да не съм изпуснал нещо...и какво да видя...национална среща...и то в любимия ми град... :@ :@...1 ден по късно да беше датата...пак щях да хвана нещо...а сега всичко съм изпуснал :omg: ..Как ме е яд...б*х ти...вие всички си станахте аверчета и си се кефите...а аз така и не можах да доида на национална...само на 2 софииски срещи успях да отида...грехота за 2 години...все не мога да ви засека...ама кво да се прави...кризата е виновна...трябва да се работи :depress: :depress:

ти пак си добре, а аз знам за срещата и БЯХ В БУРГАС НАОБЕКТ да надзиравам едни ..........., естествено ми провалиха плановете да дойда в неделя и ей сега пристигнах в София!!!!Е на тва му викам  :noway:
Хора съжалявам, направих всичко възможно, но ..........! колете ме бесете ме!!!!Все тая - пак ще Ви обичам!!! :h:
Scoupe MK1 4G63T - best Toy ever